Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

V Bezvědomí se bude pomáhat dětskému domovu. Na lidi čeká blešák, tombola a koncertů

V pátek 8. prosince se bude v jihlavském Music Clubu Bezvědomí pomáhat. A to dětem z dětského domova v Senožatech. Na několikahodinové akci PoMocné ruce lidé budou moci nakoupit na bleším trhu, vyhrají v tombole nebo si poslechnou hned několik koncertů.

Pětice organizátorek také láká na dobré občerstvení. Co se hudby týče, tak si každý určitě vybere. Jmenovat lze třeba One way ticket Quartet, kteří se nebojí moderny ani klasiky. Z jižní Moravy do Jihlavy zavítá kapela 1.4. a z Brna Same River Twice, kteří už na Vysočině několikrát vystupovali. Se svou kytarou vystoupí Mango Sheikh, který se orientuje hned na několik hudebních stylů. Své umění předvede třeba i DJ Mejla.

Dobročinný den PoMocné ruce začíná v Music Clubu Bezvědomí v 15 hodin. Do 20 hodin bude vstupné dobrovolné, od 20 hodin pak lidé zaplatí 100 korun.

Kompletní výtěžek z akce poputuje do dětského domova v Senožatech.

Foto Facebook: PoMocné ruce

Štítky PoMocné ruce, Bezvědomí, dobročinnost, dětský domov, Senožaty, koncert, Brno, Jihomoravský kraj, Jihlava, Kraj Vysočina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Bezvědomí se bude pomáhat dětskému domovu. Na lidi čeká blešák, tombola a koncertů | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.