Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

FOTO: Sedmdesát let spolu. Jihlava dnes zažila vůbec první platinovou svatbu

Neuvěřitelných sedmdesát let společného života oslavili na jihlavské radnici Vlasta a Ludvík Hyclovi. Výjimečnému páru blahopřála za město radní Jana Nováková Hotařová, oslavenci obdrželi pamětní list, květiny, dárkový koš a stříbrnou pamětní minci. Manželé se na závěr slavnosti podepsali do pamětní knihy města. Platinová svatba se na jihlavské radnici dosud nikdy neslavila.

Hyclovi mají dvě děti Ludvíka a Vlastu, čtyři vnoučata a tři pravnoučata. Vlasta Hyclová pracovala v tiskárně, v Sazce a až do důchodového věku v jihlavské nemocnici, Ludvík Hycl celý život pracoval v oděvním podniku Modeta.

Manžele celoživotně spojuje láska k hudbě, paní Vlasta ráda a dobře zpívala, pan Ludvík je známý jihlavský hudebník, saxofonista, hrál mimo jiné v orchestru Proton. Hudbu dodnes rádi poslouchají, především swing a jazz. Rádi cestovali, projeli téměř celou Evropu, podívali se i na Kubu. Společně zvelebovali chatu.

V dubnu příštího roku oslaví oba manželé významná životní jubilea, paní Vlasta devadesátku, pan Ludvík pětadevadesát let.

Tisková zpráva | Foto Magistrát města Jihlavy

Štítky platinová svatba, událost, radnice, Jihlava, Jana Nováková, svatba, Sazka, Lékárenský komplex Jihlava, Modeta, Evropa, Kuba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Sedmdesát let spolu. Jihlava dnes zažila vůbec první platinovou svatbu | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.