Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Sobota v Kostelci bude patřit tradičním vepřovým hodům. Program bude připraven i pro děti

Tradiční vepřové hody opět po roce v Kostelci! V kulturním domě Horal se v sobotu 18. listopadu mohou návštěvníci těšit nejen na bohatý doprovodný program, ale zejména na potěchu svých chuťových pohárků.

Sportovní klub Kostelec každoročně pořádá tradiční vepřové hody a letošek není výjimkou. Ve 14:30 se otevřou prostory kulturního domu, krátce poté nastoupí na scénu Divadlo eMILLIon, které se po celé tři hodiny bude starat o dětské účastníky. 

Během celého odpoledne se bude linout vůně z domácky vyrobených pochutin! Labužníci se mohou těšit na jitrnice, jelita, tlačenku, vepřové koleno, bůček a další masné produkty. Vše se lze vychutnat buď přímo na místě, nebo zakoupit a odnést si pro pozdější domácí konzumaci.

Výjimečnou chuť zabijačkových specialit a příjemnou atmosféru v sále dotvoří ještě kapela Jarda Band, která k poslechu (a možnému zpěvu a tanci) začne svoje vystoupení od 18 hodin. 

Foto www.lipno.cz

Štítky Kostelec (Krnov), kulturní dům, divadlo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sobota v Kostelci bude patřit tradičním vepřovým hodům. Program bude připraven i pro děti | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.