Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jihlava po roce zažije Vánoce dětem. Dobrovolné vstupné podpoří JIP jihlavské nemocnice

Vánoce dětem. Tak zní název akce, která se bude příští víkend konat v Jihlavě, a to už podruhé. Pro letošní ročník si organizátoři připravili řadu novinek, jednou z nich je oproti minulému ročníku třeba dobrovolné vstupné. Další příjemnou změnou je to, že se veletrh bude konat v pátek a v sobotu. Mohou tak na něj během pátku zavítat školky nebo školy.

Na veletrhu budou k vidění i k zakoupení originální hračky a výrobky, a to od výrobců z celé České republiky, ale i od těch ryze regionálních. Samozřejmostí je bohatý doprovodný program. Děti během nejrůznějších soutěží vyhrají pěkné ceny a také budou moci využít malování na obličej.

Vystavovatelé budou mít u svých stánků pro děti nachystané tvořivé dílničky, každý si tak hračku bude moci předem vyzkoušet. Na pódiu se bude vyhlašovat soutěž o nejhezčí hračku veletrhu. Pro rodiče bude nachystaná relaxační zóna, zatímco si děti budou hrát nebo vyrábět. Pro tu správnou vánoční atmosféru se budou na místě zdobit vánoční stromečky, a to nejen vánočními ozdobami.

Hned tři patroni

V prostorách bývalé restaurace v DKO bude pro návštěvníky nachystaná vánoční kavárna s nejrůznějšími dobrotami.

Patrony celého projektu Vánoce Dětem jsou tři postavičky – Robůtek, Medvídek a Kukáček. Každý z nich reprezentuje určitou kategorii hraček, které děti milují. Více podrobností o nich se lidé dozví během veletrhu.

Veletrh Vánoce dětem se bude konat v pátek 24. a v sobotu 25. listopadu v jihlavském DKO, a to od 9 do 18 hodin. V tomto roce je oproti loňsku vstupné dobrovolné, výtěžek z něj poputuje do jihlavské nemocnice. „Rádi bychom za něj pořídili dvě postýlky na dětskou JIP. Všem předem děkujeme za podporu,“ říká Kateřina Vašků, jedna z organizátorek akce Vánoce dětem.

Foto Lenka Dvořáková

Štítky Vánoce dětem, hračky, veletrh, DKO, prodejci, Jihlava, Vánoce, Lékárenský komplex Jihlava, hračka, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlava po roce zažije Vánoce dětem. Dobrovolné vstupné podpoří JIP jihlavské nemocnice | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.