Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Akce Maminkám, dětem: V Hybrálci se bude povídat nejen o potravinách, porodech a zdraví

V Hybrálci u Jihlavy bude nadcházející neděle patřit všem maminkám, které pro sebe i své děti hledají zdravou formu stravování a obouvání, edukativní hračky, volnočasovou zábavu, pohybové aktivity nebo zdravý způsob nošení a přebalování dětí. V tamní hospodě se bude konat nultý ročník akce s názvem Maminkám, dětem.

Tato akce volně navazuje na předchozí květnovou akci Ženy sobě (o té jsme vás informovali ZDE). A také tentokrát bude část výtěžku ze vstupného a tomboly věnována na dobročinné účely.

„Branka Hybrálecké hospody se v neděli 17. září otevře pro návštěvníky v 10 hodin, program pro maminky bude připraven do 17 hodin. Vstupenky lze koupit až na místě, v hodnotě padesát korun pro dospělé a dvacet korun pro děti. I pro ně je v Hybrálci připraven bohatý program v podobě malování na obličej, zpívání s výukou angličtiny, barevné pískování a další. Maminky si tak budou moci v klidu obejít všechny vystavovatele, případně na vlastní kůži vyzkoušet nabízené aktivity,“ říká Anna Petřivá ze spolku Ženy v akci, z.s.

V Hybrálci si na své přijdou všechny maminky, které se zajímají o zdravé stravování – na místě bude v nabídce bezlepkové a celozrnné pečivo, zdravé mlsání, ovocné a zeleninové bedýnky z lokálních potravin, 100% ovocné a zeleninové šťávy, české müsli, plnitelné kapsičky, med a medové produkty.

Nebude to ale jen o jídle. Na programu bude také sport a nejrůznější pohybové aktivity, na své si přijdou i milovnice originálních šperků, módy a líčení. „Nebude chybět zubní hygienistka, odbornice na celostní medicínu, masérka, ale také dula nebo dokonce kartářka. Protože se blíží Vánoce, je možné na místě rovnou objednat zdravé cukroví, montessori hračky, barefoot boty nebo přípravky podporující imunitu,“ uzavírá pozvánku na akci Maminkám, dětem Anna Petřivá.   

Foto pixabay.com

Štítky Maminkám, dětem, zdraví, potraviny, program, akce, móda, jídlo, Jihlava, porod, hračka, hospoda, Vánoce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Akce Maminkám, dětem: V Hybrálci se bude povídat nejen o potravinách, porodech a zdraví | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.