Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Zažít Jihlavu jinak 2017: Místo aut stoly a židle, akrobacie na šálách nebo venkovní jóga

Zajímá vás, jak by jihlavská Komenského ulice vypadala bez aut? Jaké to je zacvičit si na ulici jógu nebo co znamená pojem radikální vyšívání? Pak se zastavte tuto sobotu 16. září ve zmiňované Komenského ulici, kde bude pro všechny zájemce k vidění druhý ročník akce Zažít Jihlavu jinak.

Také tento rok si budou lidé na sousedské slavnosti, která změní jihlavskou ulici v místo setkávání, zakoupit jídlo a pití, případně si přinést vlastní a nabídnout ho ostatním. Auta v ulici nahradí stoly a židle, aby se lidé mohli posadit a vychutnat si bohatý doprovodný program.

K vidění a vyzkoušení budou různé pouliční aktivity, jako třeba opičí dráha pro děti nebo malá lezecká stěna. Svůj prostor dostanou také ti, co skládají básně - se spolkem Ji.na.k návštěvníky akce čeká básnění na ulici. 

Stejně jako vloni, i tento rok bude k vidění akrobacie na šálách a zájemci si také vyzkouší jógu na ulici. Určitě zajímavým zážitkem bude workshop radikálního vyšívání, a to buď podle vlastní fantazie, nebo se lidé budou moci nechat inspirovat tvorbou slovenského uskupení Kundy Crew, které s tímto konceptem před lety přišlo. Na místě budou k dispozici předlohy i materiál.

Slavnost Zažít Jihlavu jinak organizuje Oblastní galerie Vysočiny v Jihlavě ve spolupráci s architektonickým studiem UNArchitekti. Na akci se finančně podílí také jihlavská radnice.

Začátek akce je naplánován na 10. hodinu. Slavnost potrvá do 22 hodin. 

Foto Dalibor Mašek

Štítky Zažít Jihlavu jinak, bez aut, Komenského, worskhop, akce, program, Jihlava, jóga, slavnost, židle, stůl, šála, akrobacie, Oblastní galerie Vysočiny v Jihlavě

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zažít Jihlavu jinak 2017: Místo aut stoly a židle, akrobacie na šálách nebo venkovní jóga | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.