Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Známé osobnosti si v Jihlavě zahrají přátelský zápas v malé kopané

V neděli 8. listopadu si užijí všichni příznivci nejen sportu, ale i známých osobností. Do Jihlavy přijedou změřit své síly v přátelském zápase v sálové kopané známé osobnosti nejen z Česka, ale i ze Slovenska a postaví se proti zástupcům města Jihlavy.

Tým s názvem Československý lev bude složen z populárních herců, zpěváků, moderátorů, bavičů a samozřejmě i sportovců. Zahraje si například Antonín Panenka, mistr Evropy a bývalý československý fotbalový reprezentant, zpěvák Kamil Střihavka, herec Roman Skamene, moderátor Petr Vojnar, Laco Jurkemik -  slovenský fotbalista a trenér, fotbalista Jan Berger, zpěvák Igor Timko či třeba fotbalista Vladimír Šmicer.

Nebude to ale jen ryze mužský tým, účast přislíbila i moderátorka Jana Adámková, herečky Šárka Ullrichová nebo Eva Čížkovská.

Proti nim se postaví zástupci Jihlavy a sportovci, jmenovitě například náměstek primátora Vratislav Výborný, Vítězslav Schrek - ředitel domova důchodců, jihlavský zastupitel a radní, lékař a jihlavský zastupitel Roman Peschout, Oldřich Bakus, bývalý hráč a kapitán HC Dukla Jihlava, nebo třeba ředitel městské policie Jan Frenc. Tým Jihlavy doplní tři ženy - Alena Kottová, vedoucí odboru rozvoje města, Gabriela Součková – vedoucí odboru kanceláře primátora a závodnice vodního lyžování, mistryně Evropy do 19 let Kateřina Švecová.

Cílem této akce bude nejenom zajímavý sportovní zážitek, ale celé utkání bude mít i charitativní podtext. Během dopoledne se bude dražit podepsaný dres týmu osobností Československého lva. Výtěžek ze sportovního dopoledne bude věnován na podporu chovu zvířat v jihlavské zoologické zahradě.

Zápas v malé kopané se odehraje v hale SK Jihlava a jeho začátek je naplánován na 10. hodinu. Vstup je pro diváky zdarma.

Více informací o týmu Československý lev naleznete na www.ceskoslovenskylev.eu.

Foto: commons.wikimedia.org

Štítky FC Vysočina Jihlava, celebrita, Česko, Slovensko, přátelské utkání, herec, Evropa, Antonín Panenka, Kamil Střihavka, Roman Skamene

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Známé osobnosti si v Jihlavě zahrají přátelský zápas v malé kopané | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.