Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Chcete vyhrát permanentku do jihlavské zoo? Stačí poslat fotku s keramickou želvou

Jihlavská zoologická zahrada si pro své návštěvníky nachystala soutěž o permanentku. Bude se vybírat nejlepší fotka s keramickou želvou, která stojí u spodního vchodu do zoo. Lidé mohou soutěžit do 30. června.

Na fotkách se želvou mohou být děti i dospělí a pravidla jsou jednoduchá. Snímky se posílají na e-mail vystava@zoojihlava.cz, a to do 30. června. Hlasování proběhne na facebookových stránkách Zoo Jihlava.

„Vyhlášení soutěže proběhne během Retro dne ve čtvrtek 6. července při příležitosti oslav 60. výročí založení Zoo Jihlava. Samotné Retro dny budou probíhat v jihlavské zoo ve dnech 5. - 6. července a bude na nich k vidění nejen výstava o zoo, která byla na jaře v Muzeu Vysočiny Jihlava, ale i mnoho dalšího, co se na výstavu nevešlo,“ doplňuje Martin Maláč, mluvčí Zoo Jihlava.

Foto Facebook: Zoologická zahrada Jihlava

Štítky Zoo Jihlava, soutěž, želva, foto, permanentka, Zoologická zahrada Jihlava, Muzeum Vysočiny Jihlava, zoologická zahrada

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chcete vyhrát permanentku do jihlavské zoo? Stačí poslat fotku s keramickou želvou | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.