Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Příští sobotu se návštěvníkům otevře venkovní část Vodního ráje. Nabídne několik novinek

Už sedmnáctou sezonu zahájí v sobotu 10. června jihlavský Vodní ráj, v tento den se od 10 hodin totiž otevře jeho venkovní část. Hlavní novinkou je zrenovovaný celonerezový dětský bazén. Opravami prošel také velký rekreační a plavecký bazén a dětské brouzdaliště. Tobogány prošly odborným čištěním a dostaly nový nátěr.

„Unikátními vlastnostmi nerezových bazénů je jejich vysoká pevnost a mimořádná odolnost. Výhodou je i menší vznik řas a množení bakterií, což je zárukou vysoké míry hygieny. A je tu i estetická stránka - nerez je vysoce elegantní nadčasový materiál,” uvedl Martin Málek, mluvčí Služeb města Jihlavy, které největší aquapark na Vysočině provozují.

Ve venkovním areálu Vodního ráje jsou čtyři bazény s ohřívanou vodou – velký rekreační bazén s vodními atrakcemi ke koupání, 25 metrový plavecký bazén s pěti drahami určený pro rekreační plavání, dětský bazén s vodním hradem a brouzdaliště, který slouží ke koupání nejmenších dětí.

„Součástí venkovního areálu aquaparku je 9000 m² travnaté plochy ke slunění a odpočinku. Ve venkovní části aquaparku je zajištěn bezbariérový přístup. Temperovaná voda venkovních bazénů se pohybuje mezi 24 °C až 27 °C. Kapacita venkovního koupaliště je 2400 osob,“ dodává informace Málek.

ČTĚTE TAKÉ: Na letních koupalištích Vysočiny přibývají bazény s nerezem. Řeší se tak odpadávající kachlíky 

Příznivci venkovního koupání si letos opět budou moci koupit sezónní vstupenku pro dospělé i děti na 10 vstupů s cenovým zvýhodněním.

Venkovní areál bude veřejnosti otevřen každý den od 10 do 20 hodin, v závislosti na počasí. Otevírací doba se po několika letech prodlouží o hodinu, a Vodní ráj tak vyjde vstříc těm, co preferují večerní koupání.

Krytá část aquaparku je otevřena celoročně. V celém areálu je návštěvníkům k dispozici wi-fi připojení zdarma, zrekonstruovaný bufet v kryté hale a od července kromě čtyř stánků s rychlým občerstvením i pizzerie.

Vodní ráj Jihlava:

Vodní ráj Jihlava je svou kapacitou 2400 míst ve venkovní a 240 míst v kryté části areálu již 15 let největším aquaparkem na Vysočině a jediným aquaparkem na dálnici D1. Sportovně-relaxační areál je otevřen celoročně a kromě několika bazénů a řady vodních atrakcí nabízí i sportovní a wellness služby. Každý rok projde jeho branami v průměru 200 000 návštěvníků. Provozovatelem jsou Služby města Jihlavy.

Foto www.vodni-raj.cz

Štítky Vodní ráj, koupání, aquapark, zahájení, sezona, otevření, bazén, Jihlava, Martin Málek, Kraj Vysočina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Příští sobotu se návštěvníkům otevře venkovní část Vodního ráje. Nabídne několik novinek | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.