Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Policejní techniku, kynology či auto kriminalistů si děti prohlédnou na dni dětí v Bohuslavicích

U příležitosti Mezinárodního dne dětí si policisté z Vysočiny společně s hasiči a záchranáři připravili na neděli 28. května preventivní a zábavní akci. Konat se bude v areálu Hospodářského dvoru Bohuslavice.

Pro děti budou připraveny úkoly z oblasti bezpečného chování v silničním provozu, bezpečného chování o prázdninách a ze základů poskytování laické první pomoci. Pro všechny děti, které se do těchto aktivit zapojí, budou připraveny drobné dárky v podobě reflexních prvků.

„Součástí odpoledne bude také několik dynamických ukázek, v rámci nichž se budou prezentovat například policejní kynologové se služebními psy. Policisté letos představí také speciálně vybavené vozidlo služby kriminální policie a vyšetřování. K vidění bude v průběhu odpoledne také další policejní technika,“ doplňuje Dana Čírtková, policejní mluvčí.

Návštěvníkům bude zároveň přístupný celý areál hospodářského dvora, kde se děti mohou seznámit s nevšední nabídkou aktivit spojených s chovem hospodářských zvířat, ale také se sportovními aktivitami a využitím v rámci volného času.

Odpoledne pro děti se bude konat v neděli 28. května od 14 hodin.

Foto www.hospodarskydvur.cz

Štítky Mezinárodní den dětí, Kraj Vysočina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policejní techniku, kynology či auto kriminalistů si děti prohlédnou na dni dětí v Bohuslavicích | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.