Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Již potřetí se pojede Kolmo Vysočinou. Jsou dvě kategorie, registrace běží do 13. května

Rekreačně sportovní událost pro dospělé i rodiny s dětmi, to je Kolmo Vysočinou. Třetí ročník této cykloakce se uskuteční v sobotu 20. května v okolí Svatého Kříže na Havlíčkobrodsku.

Dvou až šestičlenné týmy mohou závodit v jedné ze dvou skupin. „Ti, kteří rádi soutěží, volí kategorii Blesků. Zatímco ve skupině Pohodářů se na čas nehraje a jde hlavně o zážitek z jízdy,“ prozradil Vít Vodrážka, jeden z pořadatelů.

Při startu dostane každé družstvo soutěžní kartu a mapu s vyznačenými místy; kam skupinka pojede, pak už záleží pouze na jejích členech. Na každém místě jsou ukryty kleštičky, kterými se vyznačí příslušné místo na hrací kartě. Za každé takové označené pole pak skupina získá určitý počet bodů, které v součtu rozhodují v kategorii Blesků o vítězi. O výherci Pohodářů se naopak postará los.

Do závodu je možné se přihlásit do soboty 13. května. Startovné pro děti základní školou povinné je 40 korun. Děti předškolní a důchodci nad 85 let mají start zdarma. Ostatní platí 80 korun. Start i cíl je na fotbalovém hřišti ve Svatém Kříži.

Všechny potřebné informace včetně zážitků z předchozích ročníků naleznete na webových stránkách www.kolmovysocinou.cz. Pokud máte ještě v diáři volno, neváhejte a přihlaste se.

Autoři | Foto kolmovysocinou.cz

Štítky Kraj Vysočina, Svatý Kříž, okres Havlíčkův Brod, Blesk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Již potřetí se pojede Kolmo Vysočinou. Jsou dvě kategorie, registrace běží do 13. května | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.