Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Jihlavský bazén Evžena Rošického přidá o jarních prázdninách hodiny pro veřejnost

Příští týden čekají všechny žáky a studenty na Vysočině jarní prázdniny. Strávit je mohou třeba návštěvou jihlavského bazénu Evžena Rošického, kde je pro ně nachystaná pozměněná provozní doba, vloženy jsou mimořádné hodiny pro veřejnost.

V pondělí 20. února si lidé mohou přijít zaplavat od 12 do 16 hodin, stejně jako ve středu 22. února. Ve čtvrtek se bude plavat o hodinu více, a to od 10 do 15 hodin. Poslední den prázdnin, tedy v pátek 24. února, budou hodiny pro veřejnost od 10 do 13 hodin.

Za vstupenku na bazén Evžena Rošického zaplatí dospělí 45 korun za hodinu, děti od 6 do 15 let a důchodci 35 korun. Děti od 1 do 6 let mají vstup zdarma. Návštěvníci mohou využít také výhodné permanentky.

Bazén Evžena Rošického:

V Jihlavě funguje již 52 let. Slavnostní výkop byl proveden 13. prosince 1960 a otevření proběhlo 29. října 1965. V té době se jednalo teprve o desátý bazén v celé republice. Od roku 2001 provozuje objekt společnost Služby města Jihlavy, s.r.o. V tomto multifunkčním objektu se nachází 25 metrů dlouhý plavecký bazén se šesti dráhami o objemu vody 450 m3, výukový bazén o objemu vody 70 m3, sportovní hala, tělocvična, fit centrum, zrcadlový sál,  čtyřdráhová kuželna s restaurací, relaxační centrum – sauna, whirpooly, masáže a solárium. 

Foto www.kultura.cz

Štítky Evžen Rošický, bazén, jarní prázdniny, Kraj Vysočina, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlavský bazén Evžena Rošického přidá o jarních prázdninách hodiny pro veřejnost | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.