Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Vysoká škola polytechnická Jihlava ve čtvrtek otevře své dveře zájemcům o studium

Zkouškové období se chýlí k závěru a Vysoká škola polytechnická už láká ke studiu další uchazeče. Již ve čtvrtek 2. února v jejích prostorách proběhne Den otevřených dveří. Škola zároveň informuje o termínových změnách v přijímacím řízení.

Den otevřených dveří VŠPJ proběhne 2. února 2017 od 9 do 15 hodin. Skupinové prohlídky školy jsou naplánovány na 9, 11, 12 a 14 hodin  ze vstupních prostorách školy, zatímco představení studijních oborů se bude ohrávat v 10 a ve 13 hodin v Aule VŠPJ.

S jednotlivými obory studia seznámí návštěvníky přímo studenti, přivítání se postará rektor VŠPJ Václav Báča. Organizační tým připravil pro zájemce učebnu s počítači, kde bude možnost rovnou podat elektronickou přihlášku na zvolené obory studia. Přihlášky ke studiu můžete podávat také z domova již nyní na www.vspj.cz 

Zájemci o první kolo přijímacího řízení se mohou hlásit do 2. května, o druhé do 20. července a o třetí do 18. srpna 2017. Výše poplatku za přijímací řízení zůstává zachována a vychází na 450 Kč. 

V příštím akademickém roce bude možné na VŠPJ studovat cestovní ruch, finance a řízení, dále technické obory (aplikovaná informatika a aplikovaná technika pro průmyslovou praxi) a zdravotnické obory (porodní asistentka, všeobecná sestra, zdravotně sociální práce a magisterský obor Kvalita a bezpečná péče ve zdravotnictví). Nebude chybět ani nejnovější obor Finance and management, který je vyučován v angličtině.

Na většinu oborů bude možné se přihlásit jak v prezenční (denní) formě studia, tak kombinovaně (dálkově). Na oba technické obory budou uchazeči přijati bez přijímacích zkoušek, u ekonomických i zdravotnických oborů jsou i nadále přijímací zkoušky zachovány. Pokud bude dostatečný zájem, mohl by být v příštím akademickém roce po delší době otevřen v kombinované formě obor porodní asistentka (nyní otevřen pouze prezenčně). Studium na VŠPJ je bezplatné, kromě oboru vyučovaného v angličtině.

Foto www.vspj.cz | Zdroj www.vspj.cz

Štítky studium, Vysoká škola polytechnická Jihlava, Václav Báča

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vysoká škola polytechnická Jihlava ve čtvrtek otevře své dveře zájemcům o studium | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.