Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Cestovatelská promítání na VŠPJ budou i v letošním roce, již dneska o sečuánské oblasti

Veřejností oblíbená cestovatelská promítání dnes zahájí již svou 11. sezonu. Cyklus promítání připravuje Vysoká škola polytechnická Jihlava (Katedra cestovního ruchu) a cestovatelský klub JihlaVANDR.

Promítání jsou určena všem zájemcům z řad široké veřejnosti. Promítání se koná v období říjen až červen, vždy jednou za měsíc, ve středu od 18 hodin v posluchárně P3. Účast na akci je pro všechny zájemce zdarma a není zapotřebí žádné rezervace.

V minulé sezoně se návštěvníci v rámci cyklu cestovatelských promítání podívali např. do Peru a Bolívie, Etiopie, Tádžikistánu, na Srí Lanku, do Polska, Srbska, nebo Konga. V letošní sezoně máme v plánu promítání např. o oblasti Sečuán v Číně, o ostrově Mauricius, Hong Kongu, Estonsku, Stubaiských Alpách, nebo Kyrgyzstánu.

Foto www.vspj.cz | Zdroj Vysoká škola polytechnická Jihlava

Štítky Vysoká škola polytechnická Jihlava, Peru, Polsko, Etiopie, Bolívie, Tádžikistán, Srbsko, Srí Lanka, Čína, Estonsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cestovatelská promítání na VŠPJ budou i v letošním roce, již dneska o sečuánské oblasti | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.