Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

V Telči se bude pomáhat dětem. Již po šesté se pojede cyklojízda Na kole dětem Vysočinou

V sobotu 10. září se opět bude pomáhat jízdou na kole. Již po šesté se pojede tradiční charitativní cyklojízda Na kole dětem Vysočinou. Začátek cyklojízdy je v Telči na náměstí Zachariáše z Hradce, polovina trasy je v Jihlavě a závěr je opět v Telči.

„Cíl cyklojízdy je nejenom udělat něco pro své tělo, ale také pomoci dětem. Dobrovolným příspěvkem totiž můžete pomoci hospitalizovaným dětem v jihlavské nemocnici. V čele peletonu pojede tradičně Josef Zimovčák. Ujet stejně jako vždy nemusíte celý úsek, ale třeba jen vybraný úsek,“ popisuje Monika Zachrlová, mluvčí jihlavské nemocnice.

Začátek jízdy je v 10 hodin, po celé trase budou stát policisté, organizátoři nezapomněli ani na občerstvení. Trať vede přes Třešť, Jihlavu, Batelov, Řásnou a končí opět v Telči. „Je to vždy příjemný výlet, na který se těší celé naše oddělení,“ zve primář dětského oddělení Martin Zimen.

Výtěžek z akce bude věnován pediatrickému oddělení Nemocnice Jihlava a nadačnímu fondu Na kole dětem na podporu onkologicky nemocných dětí.

„Registrace je možná do půlnoci 9. srpna na stránkách www.nakoledetemvysocinou.cz, kde získáte také další aktuální informace. Elektronická registrace je z důvodu lepší organizace před startem. Těšíme se na všechny účastníky,“ láká mluvčí nemocnice Zachrlová.

Foto www.telc.eu

Štítky Telč, cyklojízda, Kraj Vysočina, Jihlava, Lékárenský komplex Jihlava, Josef Zimovčák, Třešť, Batelov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Telči se bude pomáhat dětem. Již po šesté se pojede cyklojízda Na kole dětem Vysočinou | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.