Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Středa 17. dubna 2024  |  Svátek má Rudolf
Bez reklam

Zítra se opět otevře bazén Evžena Rošického v Jihlavě. Zmizel tobogán, který sloužil 21 let

Před začátkem letních prázdnin jsme vás informovali o uzavření plaveckého bazénu Evžena Rošického v Jihlavě. Zítra se opět otevře pro své návštěvníky. V době odstávky došlo k vyčištění bazénových van a akumulačních jímek. Provedla se komplexní údržba, drobné opravy bazénové technologie, vzduchotechniky, kotelny a přípravy teplé užitkové vody.

Došlo také k odstranění tobogánu, který sloužil návštěvníkům dlouhých 21 let.  

„Při pravidelné technologické odstávce se udělala výměna dveří ve sprchách u bazénu, oprava dlažby ochozu bazénu, modernizace měření a regulace pro úpravnu bazénové vody. V prostorách sauny bylo provedeno obložení stěn u odpočívárny a oprava dlažby,“ popisuje Martin Málek, mluvčí Služeb města Jihlavy, které bazén Evžena Rošického provozují.

„Bazén bude od soboty otevřen v takzvaném „letním provozu“. Veřejnost bude mít možnost navštěvovat bazén denně od 10 do 18 hodin. Otevírací doba je takto nastavena až do 31. srpna. V této době budou k dispozici pro návštěvníky také venkovní travnaté plochy, které jsou určené ke slunění,“ zve návštěvníky Martin Málek.

ČTĚTE TAKÉ: V pátek bude uzavřen bazén Evžena Rošického. Znovu se otevře na začátku srpna 

Bazén Evžena Rošického má pro všechny své návštěvníky až do konce letních prázdnin připravenou novinku. Tou je hodinové kondiční plavání. Zaplavat si lidé mohou přijít každé pondělí, středu a pátek mezi 7. a 8. hodinou. Do konce letních prázdnin bude i nadále mimo provoz sauna.

Letní opravy vyšly na celkových 400 tisíc korun. Částka je hrazena z rozpočtu vlastníka objektu, kterým je Statutární město Jihlava.

Dospělí zaplatí za vstupné 45 korun na hodinu, na celý den pak vyjde vstup na 50 korun. Děti od 6 do 15 let a senioři zaplatí za hodinu 35 korun, za celý den pak 40 korun. Děti do 6 let mají vstup zdarma.

Foto www.turistik.cz

Štítky Evžen Rošický, Jihlava, bazén, oprava, prázdniny, Martin Málek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zítra se opět otevře bazén Evžena Rošického v Jihlavě. Zmizel tobogán, který sloužil 21 let | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.