Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

VIDEO: V City Parku dnes začíná Night Shopping Party. Zazpívat přijede Dara Rollins

Jihlavské nákupní centrum City Park si pro své zákazníky nachystalo na dnešek a zítřek akci s názvem Night Shopping Party, a to již podruhé. Začátek je v 18 hodin a nakupovat a bavit se můžete až do půlnoci.

Příchozí návštěvníci se budou cítit jako slavné hvězdy - při nočním nakupování budou přivítáni na červeném koberci sklenkou sektu a občerstvením.

Akce ale nebude jen o nakupování, nachystán je i bohatý doprovodný program. Ten bude probíhat na hlavním pódiu v dolní pasáži. Atmosféru opravdové party navodí dva dýdžejové, stánek s míchanými nápoji a party hostesky s informacemi o všech slevách.

Dále jsou nachystány módní přehlídky, nejnovější trendy v líčení a česání, zákazníci se také dozví o zdravé výživě a jako host vystoupí zpěvačka Dara Rollins. Ta se na závěr podepíše svým fanouškům. Moderátorem party bude Pavel Bláha.

Night Shopping Party startuje v jihlavském City Parku dnes od 18 hodin, konec je naplánován na půlnoc. Zítra se začíná ve 14 hodin a poslední módní přehlídkou skončí party v 17.30.

Foto Dominik Svoboda

Štítky City Park

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: V City Parku dnes začíná Night Shopping Party. Zazpívat přijede Dara Rollins | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.