Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Krajské zastupitelstvo má nového člena. Zdeněk Geist nahradil Radovana Necida

, aktualizováno 10. září 2019, 13:55

Novým členem Zastupitelstva Kraje Vysočina se dnes stal po složení slibu Zdeněk Geist. V zastupitelstvu nahradí Radovana Necida, který se mandátu vzdal poté, co byl jmenován ředitelem Krajské správy a údržby silnic Vysočiny.

Zdeněk Geist byl prvním náhradníkem na kandidátce ODS. V tomto volebním období zastává post předsedy Komise kultury, cestovního ruchu a vnějších vtahů Rady Kraje Vysočina.


Vysočinská správa a údržba silnic po 10 letech mění vedení. Jana Míku vystřídá Radovan Necid

Do funkce ředitele Krajské správy a údržby silnic Vysočiny byl dnes krajskou radou jmenován Radovan Necid. Už 1. září 2019 vystřídá dosavadního ředitele Jana Míku, který krajskou organizaci vedl od roku 2009.

Poslední personální změna v krajském zastupitelstvu nastala v září loňského roku, kdy Michal Suchý nahradil Hynka Blaška v zastupitelském klubu SPD – SPO. Zastupitelstvo Kraje Vysočina má 45 členů.

Osmačtyřicetiletý rodák z Jihlavy Zdeněk Geist působí ve správě a pronájmu nemovitostí a reklamních ploch, zajímá se o výtvarné umění a historii, v této oblasti i publikuje. „V kultuře a historii se orientuji a rád se v ní budu na krajské úrovni nadále angažovat. S kolegy v komisi a teď i v zastupitelstvu se budeme i nadále snažit o větší integraci kraje,“ uvedl Zdeněk Geist. 

 

Zdroj Kraj Vysočina

Štítky politika, zastupitelstvo, Kraj Vysočina, Zdeněk Geist, Radovan Necid, Hynek Blaško, Michal Suchý, ODS, Svoboda a přímá demokracie, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Krajské zastupitelstvo má nového člena. Zdeněk Geist nahradil Radovana Necida | Politika | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.