Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Nové vedení města se setkalo na první pracovní poradě. Zapojíme všechny naše síly, říká primátorka Koubová

Nové vedení města se dnes dopoledne sešlo k první pracovní poradě. Jednání v zasedací místnosti rady města se zúčastnili primátorka Karolína Koubová, náměstci primátora Petr Laštovička, Vít Zeman a Jaromír Kalina, uvolněný radní Daniel Škarka, uvolněný zastupitel Martin Laštovička a tajemník magistrátu Evžen Zámek.

Noví představitelé města se za pomoci pracovníků magistrátu seznamovali se základními procedurami spojenými s nástupem do jejich funkcí. Jediným kontinuálně pokračujícím představitelem města z minulého volebního období je náměstek primátora Jaromír Kalina, pro ostatní představitele se jedná na jejich pozicích o premiéru.

První pracovní den pokračoval pro představitele města odpoledním „kolečkem“ po jednotlivých odborech města a seznamováním se s jejich vedoucími. 

„Těším se na spolupráci s našimi koaličními partnery, zastupitelstvem i s jednotlivými odbory magistrátu. V rámci celého úřadu posílíme vnitřní komunikaci i tok informací, chtěla bych také všechny pracovníky města ujistit, že v nás mají a budou mít oporu. Jsme připraveni zapojit veškeré naše síly a elán pro potřeby Jihlavy a věřím, že obyvatelé města brzy ocení výsledky naší práce,“ uvedla primátorka Karolína Koubová.

První jednání rady města, charakterem spíše organizační, se uskuteční ve čtvrtek 8. listopadu, ve stejný den bude též školicí seminář pro nové zastupitele. Ve čtvrtek 15. listopadu bude následovat druhá schůze rady města a v pondělí 10. prosince se uskuteční první řádné jednání zastupitelstva.

Tisková zpráva | Foto Magistrát města Jihlavy

Štítky porada, vedení, radnice, Karolína Koubová, primátorka, Jaromír Kalina, rada obce, magistrát, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nové vedení města se setkalo na první pracovní poradě. Zapojíme všechny naše síly, říká primátorka Koubová | Politika | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.