Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Michal Suchý je novým zastupitelem Vysočiny. Nahradil rezignujícího Hynka Blaška

Svůj slib dnes složil nový krajský zastupitel Michal Suchý, bývalý člen SPD. Nahradil Hynka Blaška, který na svou funkci rezignoval. Mandát Suchému vznikl už 24. září, do složení slibu se ale nemohl účastnit jednání, řekl hejtman Jiří Běhounek (ČSSD).

Michal Suchý, kterému je šestačtyřicet let, pracuje jako plánovač, je bývalým členem SPD. „Aktuálně jsem bez politické příslušnosti,“ potvrzuje. Do krajského zastupitelstva kandidoval ze čtvrtého místa na kandidátce SPD a SPO. Uskupení získalo tři ze 45 míst v krajském zastupitelstvu, Suchý byl prvním náhradníkem.

Bývalý zastupitel Hynek Blaško se rozhodl rezignovat poté, co změnil bydliště. Z Třebíče se přestěhoval do Středočeského kraje. Za SPD tam kandidoval ve víkendových senátních volbách, ale neuspěl.

 

Autoři | Foto Kraj Vysočina

Štítky zastupitel, kraj, Michal Suchý, rezignace, Hynek Blaško, Svoboda a přímá demokracie, Kraj Vysočina, Jiří Běhounek, ČSSD, Středočeský kraj, Třebíč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Michal Suchý je novým zastupitelem Vysočiny. Nahradil rezignujícího Hynka Blaška | Politika | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.