Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jihlavské ANO posiluje na úkor KSČM. Mezi stranami přechází Pavel František Daněk

Zastupitelský klub hnutí ANO se na základě společného jednání dohodl na spolupráci se zastupitelem Pavlem Františkem Daňkem, který je v současné době nejmladším členem zastupitelstva.

Daněk po dlouhodobých neshodách v plnění programu své dosavadní strany ukončil členství jak v KSČM, tak v zastupitelském klubu této strany a jako volný zastupitel se rozhodl vstoupit do zastupitelského klubu hnutí ANO jako nezávislý.

„S panem Daňkem dlouhodobě spolupracujeme, proto nám přišlo přirozené využít této situace a nabídnout mu zařazení do našeho zastupitelského klubu,“ sdělil náměstek primátora Radek Popelka.

„Ve stávajícím klubu jsem neviděl možnost plnit volební program, ke kterému jsem se před volbami zavázal svým voličům. Vzhledem k dosavadním zkušenostem věřím, že pro voliče a Jihlavu budu daleko prospěšnější jako součást zastupitelského klubu hnutí ANO,“ konstatuje Daněk.

„Jako vítěz voleb jsme se stali na závěr volebního období nejsilnějším zastupitelským klubem,“ komentuje změnu předseda zastupitelského klubu hnutí ANO Rostislav Habán.

 

Foto Magistrát města Jihlavy | Zdroj Magistrát města Jihlavy

Štítky ANO, KSČM, zastupitel, Pavel František Daněk, ANO 2011, Radek Popelka, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlavské ANO posiluje na úkor KSČM. Mezi stranami přechází Pavel František Daněk | Politika | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.