Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jihlavská radnice opět láká na výstavu trofejí. Na dotazy zodpoví přítomní myslivci

V těchto dnech je na jihlavské radnici opět k vidění výstava trofejí. Na místě jich je dohromady kolem 500 kusů. Pro zvídavé návštěvníky jsou na místě přítomní myslivci.

Ke zhlédnutí zde jsou také oceněné trofeje hodnotitelskou komisí, kterých je celkem 36. Nechybí ani obrazy s tematikou zvěře. „Mezi zajímavé ukázky patří mimo jiné také 30 kusů trofejí muflona nebo 7 trofejí různých šelem," uvedl Libor Chromek z oddělení lesního hospodářství a myslivosti jihlavského odboru životního prostředí.

Každému, kdo bude mít nějaký dotaz, na místě odpoví přítomní myslivci, ti případně poskytnou i odborný komentář k výstavě.

Výstavu pořádá Statutární město Jihlava ve spolupráci s Okresním mysliveckým spolkem Jihlava. K vidění je ve velké gotické síni jihlavské radnice na Masarykově náměstí. „Exponáty jsou na místě k vidění během tohoto víkendu do pondělí 20. května, a to od 8 do 16 hodin. V pondělí však kvůli odstranění exponátů pouze do 15 hodin," upřesnila Aneta Hrdličková, mluvčí jihlavské radnice. 

Foto Magistrát města Jihlavy

Štítky výstava, zvěř, trofej, radnice, myslivost, Jihlava, exponát

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlavská radnice opět láká na výstavu trofejí. Na dotazy zodpoví přítomní myslivci | Kultura | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.