Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Konference Travelcon rozebere nejen seriál MOST!

PR článek

Více než tři stovky manažerů, marketérů, podnikatelů v cestovním ruchu a dalších expertů na turismus z celé České republiky očekává Jihočeská centrála cestovního ruchu (JCCR) mezi účastníky letošního třetího ročníku dvoudenní odborné konference Travelcon 2019. Akce, která se svou úrovní již napevno zařadila mezi nejvýznamnější události svého druhu v ČR, se uskuteční ve čtvrtek 25. a v pátek 26. dubna v pavilonu Z výstaviště v Českých Budějovicích.

Cílem Travelconu 2019 je připravit komerční i nekomerční subjekty na nadcházející sezonu, seznámit je s aktuálními trendy turismu a inspirovat je k dalším krokům v jejich podnikání. Konference tak chce přispět k celkovému zlepšení kvality služeb. Ředitel JCCR Jaromír Polášek uvedl, že svou úrovní, zdařilými a velmi pozitivně hodnocenými předchozími dvěma ročníky se Travelcon zařadil napevno do kalendáře význačných tuzemských odborných konferencí věnovaných turismu.

2 dny, 4 hlavní témata, 20 přednášek, 40 speakerů

Ve dvou dnech plných přednášek, workshopů a diskuzí otevře Travelcon 2019 otázky současných trendů turismu, na které odborníci na cestovní ruch i profesionálové z branže přinesou nové a mnohdy neočekávané odpovědi.

„Mezi čtveřici hlavních témat patří 2020 Green Region, Média a marketing, Udržitelný cestovní ruch a Kvalita ve službách,“ sdělila koordinátorka Travelconu Petra Machovcová s tím, že tématy přednášek budou: GDPR po roce, Co unese Český Krumlov?, Udržitelný turismus, Nejsou lidi, Jak být eco friendly v praxi, Systémová dynamika, Přežijí influenceři?, Presstrip v praxi, Trendy 2020, Být vidět online, Správné cílení reklamy, Šetrná turistika, Domestikace turistů, Doprava, Filmová turistika – DYCKY MOST!, INSTAmeet, Amazing places & Amazing people, Guest experience vs. personal, Kvalita ve službách a Žijí památky?

Mezi vystupujícími se objeví jména velice zvučná v odborných kruzích. Jen pro ilustraci. Chybět nebude například Xavier Font, uznávaný profesor z Univerzity v Surrey, Jan Jelínek, kreativní ředitel ve společnosti B&T, Roman Stolejda z Impression Media či Petra Dolejšová z AK eLegal. Se svým příspěvkem vystoupí samozřejmě také ředitel JCCR Jaromír Polášek.

Travelcon jako udržitelná konference

Cestovní ruch hraje významnou roli v rozvoji území, přitom vlivem jeho obrovského vzestupu dochází k poškozování životního prostředí, nadměrnému využívání přírodních zdrojů a vzniku konfliktních situací mezi domácím obyvatelstvem a návštěvníky. Travelcon podporuje udržitelný cestovní ruch, který pomáhá rozvoji území a šetrně využívá přírodní i kulturní hodnoty, čímž míří k dlouhodobé prosperitě dané oblasti.

„Chceme zajistit dlouhodobý růst oblasti odpovědného turismu a vytvářet přidanou hodnotu účastníkům konference Travelcon. Proto se v letošním roce vydáváme na cestu udržitelného rozvoje s cílem stát se plně udržitelnou konferencí. Věříme, že šíření osvědčených postupů je právě ten první krok, jak začít,“ zdůraznil Jaromír Polášek.

Do konce března jsou v prodeji zvýhodněné vstupenky na www.travelcon.cz.

Na Travelcon plynule naváže Travelfest

K registrovaným účastníkům konference se v pátek 26. dubna připojí na českobudějovickém výstavišti také široká veřejnost. V prostorách pavilonů T1 a T2 totiž odstartuje třídenní veletrh cestovního ruchu Travelfest 2019 tradičně spojený s přehlídkou dobrého jídla a pití Gastrofest.

Pořadatelem Travelfestu, který je spolufinancován z přeshraničního projektu Památky žijí, je rovněž Jihočeská centrála cestovního ruchu.

Konference Travelcon rozebere nejen seriál MOST!

Čtvrtek, 21. března 2019, 08:28

Konference Travelcon rozebere nejen seriál MOST!
Konference Travelcon rozebere nejen seriál MOST!

Štítky Travelcon, Travefest, Jihočeská centrála cestovního ruchu, cestovní ruch, turismus, konference, Česko, České Budějovice, Jan Jelínek

Konference Travelcon rozebere nejen seriál MOST! | Kultura | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.