Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Plánujete v roce 2019 kulturní akci? Zkuste požádat jihlavskou radnici o finanční příspěvek

Tato informace určitě potěší všechny, kteří organizují kulturní akce nebo malé kulturní projekty. Jihlavská radnice totiž vyhlásila dotační programy v oblasti kultury pro příští rok. Žadatelé tak na svou kulturní akci mohou žádat o finanční příspěvek.

„Žadatelé mohou podat žádost o dotaci na podporu kulturní akce, malých kulturních projektů nebo kulturní činnosti od 5. prosince do 4. ledna. Formuláře žádostí a jednotlivé dotační programy lze najít na webových stránkách města Jihlavy v rubrice Finance a dotace a Dotační programy,“ uvedl k dotacím Martin Kukla, mluvčí jihlavské radnice.

„Jednotlivé žádosti jsou po doručení zkontrolovány, v případě neúplné nebo chybně zpracované žádosti jsou žadatelé prostřednictvím Odboru školství, kultury a tělovýchovy vyzváni k odstranění nedostatků v náhradním termínu,“ uvedla Daniela Krišková z odboru školství, kultury a tělovýchovy jihlavského magistrátu.

Každá žádost se pak v příslušné komisi vyhodnotí a je předložena k projednání Radě nebo Zastupitelstvu města Jihlavy, a to v závislosti na výši požadované dotace - do výše 50 tisíc korun projednává rada města, dotace nad 50 tisíc korun pak zastupitelstvo. „Žádosti se budou projednávat na únorových zasedáních,“ upřesnil na závěr Martin Kukla.

Foto Lenka Dvořáková

Štítky kultura, projekt, dotace, peníze, radnice, kulturní akce, Martin Kukla, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Plánujete v roce 2019 kulturní akci? Zkuste požádat jihlavskou radnici o finanční příspěvek | Kultura | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.