Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

FILMOVÉ PREMIÉRY: Pes je nejlepší přítel člověka. To dokáže film Alfa

Nejnovější várka filmových novinek nabídne několik pohledů na technologické vychytávky, ale budeme se moci přenést i o dvacet tisíc let zpátky, odkdy se datuje vznik nejsilnějšího přátelství mezi člověkem a jiným živočišným druhem, vlkem. Nebude chybět ani romantická komedie a animovaný film pro nejmenší.

Alfa

Mladý lovec, který se vypravil na svůj první lov se skupinou nejlepších lovců kmene, utrpí zranění a je ostatními zanechán napospas osudu. Když se probere, zjišťuje, že je zraněn a sám - je nucen naučit se přežít v drsné a nemilosrdné divočině. S jistými komplikacemi se mu podaří ochočit si osamělého vlka, kterého opustila jeho smečka, a postupně se učí spoléhat se jeden na druhého. Velkolepé dobrodružství, odehrávající se během poslední doby ledové v Evropě před 20 tisíci lety.

Důvěrný nepřítel

Programátor Andrej pracuje u nadnárodní firmy, která se zabývá vývojem inteligentního domu, který má znamenat revoluci v bydlení. Dům je ovládaný pouhým hlasem a má obyvatelům zajišťovat maximální luxus i stoprocentní bezpečnost. Andrej je pověřen finalizací projektu. Spolu se svojí čerstvou manželkou, ambiciózní sochařkou Zuzanou, se nastěhují do funkčního prototypu, luxusního domu ze skla a kamene uprostřed nádherné přírody. To, co se ze začátku jevilo jako pohádka, se však pomalu ale jistě mění v noční můru.

Ten pravý, ta pravá

Jak to asi dopadne, když se na svatbě potkají dva nabručení samotáři, kteří nesnáší všechny a všechno? Zákonitě mezi nimi musí přeskočit jiskra...

Kubík hrdina

Poznejte příběh mladého kulíka zlatého, který má problémy naučit se létat a migrovat se svou rodinou do teplých krajin. S pomocí několika kamarádů je schopen přežít ve světě plném nepřátel a nakonec je i oslavován jako hrdina.

Upgrade

Za pár let už nebudeme muset ani hnout prstem, protože moderní technologie za nás všechno obstarají. Technofobům se v takové době nebude žít zrovna lehko. Grey Trace je pověstný tím, že jako jeden z posledních lidí dává před technologiemi přednost vlastním rukám. Jedna noc, která mu obrátí život vzhůru nohama, však tenhle přístup rázně změní. 

Autoři | Foto Reprofoto Youtube.com

Štítky film, kino, premiéra, novinky, doba ledová, Evropa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FILMOVÉ PREMIÉRY: Pes je nejlepší přítel člověka. To dokáže film Alfa | Kultura | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.