Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Ježkovy pohádkové neděle v srpnu změní program. Hrát se bude až do začátku září

V krajském městě o letních prázdninách myslí i na ty nejmenší. Pro ně je od července až do 9. září každou neděli na parkánu Brány Matky Boží nachystaná jedna pohádka v rámci celoprázdninové akce s názvem Ježkovy pohádkové neděle. Pohádky začínají vždy v 18 hodin.

Na konci srpna se však musí program změnit. „Z důvodu onemocnění herce z plzeňského Divadýlka Kuba musí dojít 26. srpna ke změně titulu. Místo pohádky Princ Bajaja se odehraje představení pražského Divadla Andromea, O chytré kmotře lišce,“ přiblížila Michaela Marešová z městského odboru kultury, školství a tělovýchovy.

Program pro ostatní dny však zůstává stejný, diváci se mohou těšit například na představení Divadla Koráb Pták Ohnivák a Liška Ryška, které se uskuteční 2. září.

Foto Magistrát města Jihlavy

Štítky Ježkovy pohádkové neděle, program, pohádka, děti, léto, parkán, Brána Matky Boží, Michaela Marešová, Princ Bajaja, O chytré kmotře lišce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ježkovy pohádkové neděle v srpnu změní program. Hrát se bude až do začátku září | Kultura | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.