Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Šestnáctý ročník Festivalu divadla 2-3-4 herců zahájí pražské divadlo Ungelt. O lístky je zájem

Úvodním představením 16. ročníku Festivalu divadla 2-3-4 herců v Třebíči bude 5. března inscenace 4000 dnů v podání pražského divadlo Ungelt. Festival potrvá do 22. března a nabídne divákům šest představení, včetně toho, v němž jednu z hlavních rolí ztvární patron festivalu a třebíčský rodák Oldřich Navrátil.

Některá představení jsou již vyprodaná, řekla dnes ČTK Eva Malá z pořádajícího městského kulturního střediska.

Lístky už není možné zakoupit na závěrečné představení brněnského Divadla Komediograf Manželství v kostce, ve kterém po boku Oldřicha Navrátila exceluje Zuzana Kronerová. Vyprodané je i představení pražského Divadla v Rytířské Chvilková slabost s Davidem Matáskem a Petrou Špalkovou v hlavních rolích. „Na ostatní představení už zbývá jen posledních pár vstupenek,“ řekla Malá.

O festival je tradičně velký zájem. Koná se v Národním domě, který podle pořadatelů poskytuje na rozdíl od divadla Pasáž žádanou komorní atmosféru.  Má kapacitu asi 400 míst.

Stejně jako v minulých ročnících budou moci diváci hlasovat pro nejlepší představení, které jako cenu získá keramickou sošku Andělky. Program letošní přehlídky zájemci najdou na webových stránkách.

Autoři | Foto www.mkstrebic.cz

Štítky festival, Třebíšč, divadlo, představení, Oldřich Navrátil, Týn, herec, Divadlo Ungelt, Třebíč, Zuzana Kronerová, David Matásek, Petra Špalková, Národní dům (Třebíč)

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Šestnáctý ročník Festivalu divadla 2-3-4 herců zahájí pražské divadlo Ungelt. O lístky je zájem | Kultura | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.