Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

První pivo na Vysočina Festu za korunu! Návštěvníci využijí aplikaci k bezhotovostním platbám

Vysočina Fest, do jehož začátku zbývá už pouhý den, přichází s výraznou novinkou, která podpoří komfort návštěvníků. Pokud jste majiteli chytrého telefonu, stáhněte si mobilní aplikaci Cool Ticket a užijte si Vysočina fest ještě na víc procent.

V aplikaci návštěvníci najdou nabídku drinků na Vysočina Festu, ze které si vyberou a zaplatí bezhotovostně. Určitě přijde vhod i možnost nákupu prvního piva za pouhou jednu korunu.

Nové technologie využívající bezhotovostní platby se stávají trendem na letních festivalech, kde je touto cestou možné řešit kompletní útratu za jídlo, pití a další věci. „Výhodou jsou časové úspory na všech stranách – méně čekání a kratší fronty u barů i bankomatů – více času na hudbu a ostatní aktivity. Eliminovat hotovost je komfortnější a bezpečnější,“ komentuje novinku Monika Freibergová, mluvčí festivalu.

Bezhotovostní nákupy přes mobilní aplikaci mají kromě již výše zmíněných výhod ještě další specifické benefity. „Návštěvník Vysočina Festu bude mít neustálý přehled o aktuální nabídce občerstvení, může si tedy v klidu rozmyslet a objednat dopředu, zaplatit, na baru již jen počkat na přípravu a v pohodě konzumovat,“ doplňuje Freibergová. Přímo v telefonu si vybere z hlavní nabídky drinků a občerstvení 

Po zaplacení je do aplikace doručen digitální poukaz, který se následně uplatňuje na baru. Celý proces obsluhy je tak až dvakrát rychlejší než při standardní platbě v hotovosti. Provozovatel má také k dispozici on-line účet s přehledem bezhotovostních prodejů pro potřeby okamžité inventarizace a kontroly.

Další přidanou hodnotou tohoto řešení je nenáročnost na vybavení. Není potřeba vyzvedávat žádné další speciální zařízení – náramky, karty, čipy, dobíjecí kupony. Každý potřebuje jen svůj mobilní telefon, staženou aplikaci a její propojení s platební kartou.

Foto www.krystof.net | Zdroj Vysočina Fest

Štítky Kraj Vysočina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

První pivo na Vysočina Festu za korunu! Návštěvníci využijí aplikaci k bezhotovostním platbám | Kultura | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.