Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Polná zítra zažije velký koncert. Na zámek přijedou Holki!, Verona a také boyband Lunetic

Zítra se do Polné na Jihlavsku sjedou na živý koncert hned tři české legendy z konce devadesátých let. Od 20 hodin se v sále polenského zámku představí český boyband Lunetic, dvojice Verona a skupina Holki!. Návštěvníci se mohou těšit na jedinečnou live show spojenou s velkoplošnou projekcí a autogramiádami.

Večer zahájí moderátoři DJ Yanny a Jan Štífa Štifter, po nich jako první zazpívá skupina Holki!. Následovat bude Verona a na závěr vystoupí Lunetic.

Skupinu Holki! si fanoušci pamatují hlavně kvůli hitům Už mi nevolej, Jsi senzační nebo třeba Letní ráno. Skupina byla založena Peterem Fiderem v roce 1999 ve složení Kateřina Brzobohatá,Nikola Šobichová, Klára Kolomazníková a Radana Labajová. Holki! se však nevracejí v kompletní sestavě. Vystupují pouze ve třech, bez Kláry Kolomazníkové, která se rozhodla, že se už k projektu nechce vracet, protože ji dostatečně zaměstnává její vlastní kariéra.

Hvězda české taneční scény Verona, která působí ve složení Markéta Jakšlová a Peter Fider, zazpívá ty nejúspěšnější hity své více než desetileté kariéry. V Polné zazní Náhodou, Nejsi sám, Hey Boy, Ztracená bloudím a z nejnovějších třeba Endless Day.

Vrcholem zítřejšího trojkoncertu bude vystoupení kapely Lunetic. Ti se dali po svém rozpadu v roce 2003 znovu dohromady v roce 2008. V době své největší slávy bodovali i v Českém slavíkovi. Fanoušci si Lunetic pamatují hlavně kvůli megahitu Máma, Chtěl bych tě líbat nebo třeba Only You. Určitě ale zítra zazní i hity z alba Na vlnách, které je stoprocentně autorské a vyšlo v roce 2011.  

Po všech třech koncertech se mohou návštěvníci těšit na společné focení a také na autogramiádu.

Vstupenky na polenský trojkoncert bylo možné zakoupit na několika místech v předprodeji. „Návštěvníci, kteří předprodej nestihli, nemusejí zoufat. Vstupenky v dostatečném množství si mohou ještě koupit přímo na místě,“ řekl pořadatel a moderátor večera Jan Štifter.

Pro fanoušky je dále nachystán koktejlový bar, občerstvení, velkoplošná videoprojekce a různé soutěže. 

Foto www.partypolna.cz

Štítky koncert, Lunetic, Polná, Verona, Holki, zámek, Jan Štifter, okres Jihlava, Klára Kolomazníková, Radana Labajová, Markéta Jakšlová, Český slavík

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Polná zítra zažije velký koncert. Na zámek přijedou Holki!, Verona a také boyband Lunetic | Kultura | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.