Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

VIDEO: Z kanceláře prodejny zmizelo více než pět tisíc korun. Neznáte dvojici na videu?

Žďárští policisté vyšetřují krádež peněz v jedné z prodejen, ke které došlo na konci srpna. Obrací se na veřejnost, která by mohla pomoci s vyšetřováním. Jde o zjištění totožnosti muže a ženy na videu.

K případu došlo ve čtvrtek 29. srpna v dopoledních hodinách v prodejně na Havlíčkově náměstí. Dosud neznámý pachatel využil nestřeženého okamžiku, vstoupil do kanceláře prodejny a odcizil částku přes pět tisíc korun.

„Policisté začali po přijetí oznámení případ prověřovat. Zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže. Provedli šetření a shromažďovali veškeré získané informace, včetně vyhodnocování zajištěných záznamů z kamer. Na kamerovém záznamu se pohybuje muž v kratších kalhotách, ve světlém triku s nápisem, kšiltovce se světlými pruhy. Dále se zde pohybuje žena se světlými vlasy sčesanými do culíku, ve světlém tričku s tmavou taškou přes rameno. Obě tyto osoby by mohly policistům poskytnout důležité informace pro účely trestního řízení, proto se policisté obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci při zjišťování jejich totožnosti,“ sdělila ke krádeži Stanislava Miláčková, mluvčí policistů.

Policisté žádají muže a ženu na videozáznamu nebo občany, kteří tyto osoby znají nebo mají informace o tom, kde se v současné době nacházejí či pohybují, aby se policistům přihlásili na lince tísňového volání 158.

Foto Policie ČR

Štítky pátrání, záznam video, veřejnost, policie, krádež, Havlíčkovo náměstí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Z kanceláře prodejny zmizelo více než pět tisíc korun. Neznáte dvojici na videu? | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.