Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Povaloval se po zemi, nadával, znečišťoval okolí. Opilý muž tropil ostudu v jihlavském obchodním domě

Jestli se z toho už vyspal, musí se pořádně stydět. Řeč je o třiatřicetiletém muži, který se v úterý dopoledne v prostorách jihlavského obchodního domu nechoval zrovna vybraně. Vlivem silné opilosti se válel v prostoru pro zákazníky, vulgárně na ně pokřikoval a znečišťoval svoje okolí. Nemohlo to skončit jinak než transportem na záchytku.

K incidentu došlo v úterý 15. října po desáté hodině dopoledne v obchodním domě na ulici Romana Havelky v Jihlavě. Zde opilý muž ležel v prostoru určeném pro zákazníky, znečistil svoje okolí a vulgárně pokřikoval. Budil veřejné pohoršení a odmítal spolupracovat.

Policisté provedli u třiatřicetiletého muže dechovou zkoušku, při které mu naměřili hodnotu 2,64 promile alkoholu. Opilého muže odvezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Je podezřelý ze spáchání přestupku proti veřejnému pořádku, který policisté šetří.  

Foto mladaboleslav.cz | Zdroj Policie ČR

Štítky opilost, Jihlava, obchodní dům, Roman Havelka

Povaloval se po zemi, nadával, znečišťoval okolí. Opilý muž tropil ostudu v jihlavském obchodním domě | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.