Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Opilý recidivista si nedal říct. Láhev vodky se pokoušel pronést přes pokladnu v rukávu

Když musíš, tak musíš. Ani podmíněné odnětí svobody nezamezilo čtyřicetiletému muži v protiprávním jednání. Ve čtvrtek navštívil již pod vlivem alkoholu do obchodu v Ledči nad Sázavou a pokoušel se s vodkou v rukávě projít bez placení přes pokladnu.

Ze spáchání trestného činu krádeže je podezřelý čtyřicetiletý muž z Kutnohorska, který byl přistižen ve čtvrtek obchodním domě v Ledči nad Sázavou. Jedná se o recidivistu, který byl v minulosti již opakovaně soudně trestán. Naposledy byl odsouzen letos v únoru k podmínečnému trestu odnětí svobody se zkušební dobou až do roku 2021.

Přesto neodolal a láhev vodky mu stála za další risk. Láhev lihoviny schoval do rukávu a prostorem pokladen prošel, aniž by za zboží zaplatil. Muže zastavila zaměstnankyně prodejny a na místo byli přivoláni policisté.

U podezřelého muže provedli dechovou zkoušku, při které mu naměřili hodnotu kolem dvou promile alkoholu. Opilého pachatele zajistili a odvezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění.

Muž je podezřelý ze spáchání přečinu krádeže, případ policisté dále prověřují.

Foto Drbna | Zdroj Policie ČR

Štítky Ledeč nad Sázavou, krádež, vodka, okres Kutná Hora

Opilý recidivista si nedal říct. Láhev vodky se pokoušel pronést přes pokladnu v rukávu | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.