Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Se třemi promile nastoupil do domu své známé, nadával ji a pokusil se jí napadnout

Takovou návštěvu nechcete u sebe doma vítat. Do domu ženy ve Velkém Meziříčí přišel ve čtvrtek její známý, který ji pod silným vlivem alkoholu začal urážet a pokusil se jí napadnout i fyzicky.

K incidentu došlo ve čtvrtek 26. září krátce před čtvrtou hodinou odpoledne. Opilý muž, který přišel do domu své známé ve Velkém Meziříčí, ji začal slovně napadat a následně se jí pokusil napadnout i fyzicky.

Situaci musela vyřešit až policejní hlídka, která u devětatřicetiletého muže provedla dechovou zkoušku, jejíž naměřená hodnota činila 2,75 promile alkoholu. Ke zranění osob, které by si vyžádalo lékařské ošetření, nedošlo.

Vzhledem k tomu, že vznikla důvodná obava, že muž bude ve svém jednání nadále pokračovat, policisté ho zajistili a eskortovali na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Muž je dále podezřelý ze spáchání přestupku proti občanskému soužití.

Foto Drbna | Zdroj Policie ČR

Štítky napadení, Velké Meziříčí, opilost, dům

Se třemi promile nastoupil do domu své známé, nadával ji a pokusil se jí napadnout | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.