Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Muž si v obchodě obul nové boty, své staré dal v krabici do regálu. Plán mu však nevyšel

Nezvyklý „nákup“ chtěl uskutečnit třicetiletý muž z Pelhřimovska. Na začátku září v jedné z prodejen ve Žďáru nad Sázavou vzal v prodejně z regálu krabici s botami v hodně kolem jednoho tisíce korun. Obul si je na nohy a své staré boty uložil do krabice a vrátil do regálu.

Následně prošel prostorem pokladen bez zaplacení. Za pokladnou ho však zastavil pracovník prodejny, který zavolal policii.

„Policisté zjistili, že se jedná o třicetiletého muže, který byl za majetkovou trestnou činnost již v minulosti soudně trestán. Naposledy v říjnu loňského roku a v červenci roku letošního. Byl mu uložen podmíněný trest odnětí svobody a trest obecně prospěšných prací. Na základě shromážděných důkazů policejní inspektor sdělil muži podezření ze spáchání trestného činu. Za uvedenou trestnou činnost lze uložit až tříletý trest odnětí svobody. Policisté případ řeší ve zkráceném přípravném řízení,“ přiblížila Stanislava Miláčková, mluvčí policistů.

Foto Drbna

Štítky krádež, zloděj, boty, policie, obuv, regál, okres Pelhřimov, Žďár nad Sázavou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž si v obchodě obul nové boty, své staré dal v krabici do regálu. Plán mu však nevyšel | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.