Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Opilec ukradl z jihlavské prodejny alkohol a utekl. Policisté ho našli sedícího na přepravce s pivem v ruce

Krádež alkoholu řešili v neděli 22. září policisté v Jihlavě. Na svědomí ji měl osmadvacetiletý muž, který byl v době krádeže pod vlivem alkoholu.

V obchodním domě na Březinově ulici ukradl láhev vína v hodnotě přes sto korun. Schoval ji pod bundu a do ruky si ještě přidal dvě láhve s pivem a u pokladny pak odmítal zaplatit.

„Pracovníkovi ostrahy, který se ho pokusil zastavit, se podařilo pachatele přimět vydat jednu odcizenou lahev. Poté podezřelý muž utekl z obchodu. Přibližně po dvou hodinách se ale do prodejny vrátil. Odcizil plnou přepravku s lahvovým pivem, přičemž jednu lahev rozbil, a utekl z obchodu, aniž by zaplatil. Přivolaní policisté vypátrali podezřelého muže v krátké době nedaleko prodejny, muž seděl na přepravce a pil pivo,“ popisuje další průběh krádeže Jana Kroutilová.

Zareagoval až na opakované výzvy policistů, kteří poté muže zajistili. Test na alkohol ukázal hodnotu 2,25 promile alkoholu.

„Opilého muže policisté odvezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Muž je podezřelý ze spáchání přestupku proti majetku a přestupku proti veřejnému pořádku, případ policisté šetří,“ uzavřela Kroutilová.

Foto Drbna

Štítky krádež, alkohol, přepravka, zloděj, policie, pivo, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilec ukradl z jihlavské prodejny alkohol a utekl. Policisté ho našli sedícího na přepravce s pivem v ruce | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.