Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

PÁTRÁNÍ: Ztracená peněženka ze srpna stále nenalezena. Pomoci má video se dvěma muži

Incident z poloviny srpna stále nemá svoje rozuzlení. Nakupující ztratil svoji peněženku v obchodním domě v Jihlavě a když se pro ni vrátil, už jí nenalezl. Jihlavští policisté se proto opakovaně, tentokrát prostřednictvím videa obracejí na veřejnost s prosbou o spolupráci při identifikaci dvou mužů, kteří mohou napomoci vyšetřování.

O svoji peněženku přišel její majitel v sobotu 17. srpna kolem půl čtvrté odpoledne ve vstupu do obchodního domu na ulici Romana Havelky v Jihlavě. Ztráty peněženky si nevšiml a z místa odešel. Když se následně vrátil, už ji zde nenalezl. V peněžence měl uloženou finanční hotovost v české i cizí měně, platební karty a další věci. Majiteli vznikla škoda téměř dvacet tisíc korun.

Policisté po nahlášení zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu zatajení věci a přečinu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Na základě šetření a vyhodnocení kamerových záznamů se v současné době obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci při zjišťování totožnosti dvou mužů, kteří se v daném prostoru pohybovali a mohli by tak poskytnout informace důležité pro prověřování.

Kriminalisté žádají muže na fotografii nebo občany, kteří jednoho či oba znají nebo mají informace o tom, kde se v současné době nacházejí či pohybují, aby se přihlásili na tísňové lince 158. Taktéž uvítají jakékoli jiné informace vedoucí k objasnění případu.

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky pátrání, Jihlava, krádež, peněženka, Roman Havelka

PÁTRÁNÍ: Ztracená peněženka ze srpna stále nenalezena. Pomoci má video se dvěma muži | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.