Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Mladý muž bez řidičáku usedl za volant a narazil do stromu. Spolujezdec skončil v nemocnici

Třicetiletý muž usedl v pondělí 9. září za volant, i když nemá řidičské oprávnění. Najel na krajnici a pak vyjel mimo komunikaci a narazil do stromu. Na autě Fiat Palio vznikla škoda kolem 15 tisíc korun.

Zmíněný muž jel po 15. hodině ve směru od Želetavy na Telč. „Na silnici mezi obcemi Nová Říše a Zdeňkov najel na krajnici a poté vyjel mimo komunikaci, kde narazil do stromu. Při dopravní nehodě se zranil spolujedoucí, který byl převezen do jihlavské nemocnice na ošetření. Provedenou dechovou zkouškou policisté u řidiče požití alkoholu vyloučili. Muž nepředložil řidičský průkaz a policisté zjistili, že není jeho držitelem,“ popsala průběh incidentu Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Na vozidle vznikla škoda přibližně patnáct tisíc korun. Muž se dopustil přestupků na úseku dopravy, které policisté šetří.

Foto pixabay.com

Štítky nehoda, řidičský průkaz, strom, zranění, Fiat Palio, Lékárenský komplex Jihlava, Nová říše, Telč, Zdeňkov, Želetava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladý muž bez řidičáku usedl za volant a narazil do stromu. Spolujezdec skončil v nemocnici | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.