Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

PÁTRÁNÍ: Ze severních Čech odjela s batohem a spacákem, nyní by mohla být v okolí Velkého Meziříčí

Před dvěma dny odešla šestnáctiletá Klaudie Krsková ze svého domova v Mostu, od té doby však o sobě nedala vědět. Existuje varianta, že měla namířeno na Vysočinu, do okolí Velkého Meziříčí. Policie nyní žádá veřejnost o spolupráci při pátrání.

Klaudie Krsková odešla ze svého domova zřejmě ve středu 4. září bez udání důvodů. Do současné doby o sobě nedala vědět, údajně však byla viděna při nastupování do autobusu do Prahy, měla mít s sebou batoh a pravděpodobně i stan. Dle šetření policie by se mohla nacházet v okolí Velkého Meziříčí v okrese Žďár nad Sázavou.

šestnáctiletá dívka má má střední postavu, tmavé obarvené vlnité vlasy a modré oči. Při odchodu na sobě měla bílé tričko, černé legíny a na nohou žabky.

Policie se obrací s žádostí o spolupráci na ty občany, kteří dívku v uplynulých třech dnech viděli nebo by mohli vědět, kde v současné době nachází nebo pohybuje, aby se přihlásili na lince tísňového volání 158.

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky pátrání, Velké Meziříčí, policie, Severní Čechy, Kraj Vysočina, Most, Praha, Žďár nad Sázavou

PÁTRÁNÍ: Ze severních Čech odjela s batohem a spacákem, nyní by mohla být v okolí Velkého Meziříčí | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.