Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

V Havlíčkově ulici řádil zloděj, domů si odnesl i kosmetiku a přístroj na nehty

Bral, na co přišel. Příliš vybíravý nebyl zloděj, který v noci ze středy na čtvrtek kromě hotovosti a mobilního telefonu odcizil z provozovny v Havlíčkově ulici i vlasovou kosmetiku či speciální přístroj na nehty. Neznámý pachatel způsobil škodu za téměř čtyřicet tisíc korun.

Ke spáchání činu došlo v noci ze středy 28. srpna na čtvrtek 29. sprna. Pachatel vnikl do provozovny, kde odcizil různou vlasovou kosmetiku, dále mobilní telefon, finanční hotovost a přístroj na úpravu nehtů. „Krádeží způsobil škodu téměř čtyřicet tisíc korun. Další škodu ve výši přibližně pět tisíc korun pachatel způsobil poškozením okna,“ dopnila policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Místo činu policisté ohledali, zadokumentovali a v lokalitě provedli šetření. Dále zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání dvou trestných činů, a to přečinu krádeže a přečinu poškození cizí věci.

Po pachateli a odcizených věcech policisté pátrají.

 

Zdroj Policie ČR

Štítky Jihlava, krádež, kosmetika, nehty

V Havlíčkově ulici řádil zloděj, domů si odnesl i kosmetiku a přístroj na nehty | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.