Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Nenapravitelný recidivista opět v akci. V obchodě na Benešce ukradl dámské ponožky

Očividně nenapravitelný je šestatřicetiletý muž, jenž má za sebou bohatou trestní minulost. V úterý 27. srpna kradl v krajském městě, konkrétně v obchodě na Benešově ulici.

Krádež se stala před 11. hodinou, ihned poté přijeli policisté. Zloděj po činu utekl. „Na základě popisu začali policisté ihned po pachateli pátrat. Podezřelého muže v krátké době nedaleko obchodu nalezli, odcizené věci u sebe neměl. Policisté u něho provedli dechovou zkoušku, při které šestatřicetiletému muži naměřili hodnotu přes tři promile alkoholu. Opilého muže zajistili a odvezli ho na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění,“ sdělila ke krádeži mluvčí policistů Jana Kroutilová.

V prodejně odcizil celkem šest párů dámských ponožek, které schoval do batohu a odešel bez zaplacení. Krádeží muž způsobil škodu za necelých 500 korun.

„Jedná se o recidivistu, který byl za majetkovou trestnou činnost již opakovaně odsouzen a trest si odpykal i ve věznici. Dnes mu policisté sdělili podezření ze spáchání trestného činu krádeže. Případ řeší ve zkráceném přípravném řízení,“ doplnila na závěr Kroutilová.

Foto Jan Luxík

Štítky zloděj, krádež, ponožky, obchod, policie, promile, alkohol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nenapravitelný recidivista opět v akci. V obchodě na Benešce ukradl dámské ponožky | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.