Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

VIDEO: Napadení v jihlavském obchodě. Neznáte totožnost dvou mužů na záznamu?

Jihlavští policisté se v současnosti zabývají případem fyzického napadení, které se odehrálo v pátek 12. července v jihlavském obchodním domě. A obrací se na veřejnost, která by mohla pomoci zjistit totožnost dvou mužů na záznamu.

„K případu došlo v pátek 12. července před šestou hodinou večer v obchodním domě na ulici Romana Havelky. Na prodejní ploše vznikl nejprve konflikt mezi třemi muži, jednalo se o dva zákazníky obchodu a jednoho zaměstnance, který přerostl ve fyzické napadení. Poté oba zákazníci z prodejny odešli a na místo byla přivolána policie. Zaměstnanec obchodu utrpěl zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření,“ uvedla Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Na místo se vydali policisté a začali případ šetřit. Shromažďovali získané informace i poznatky a zajistili také kamerové záznamy, které vyhodnotili. Úkony trestního řízení jsou zahájeny pro podezření ze spáchání pokusu přečinu ublížení na zdraví a přečinu výtržnictví. Policisté provedli šetření za účelem zjištění dvou mužů, kteří byli do konfliktu zapojeni. V současné době se obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci při zjišťování jejich totožnosti.

„Žádáme muže na kamerovém záznamu nebo občany, kteří jednoho či oba znají nebo mají informace o tom, kde se v současné době nacházejí či pohybují, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158,“ vyzývá Kroutilová.

Foto Policie ČR (redakčně upraveno)

Štítky napadení, pátrání, veřejnost, video, záznam, obchod, Roman Havelka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Napadení v jihlavském obchodě. Neznáte totožnost dvou mužů na záznamu? | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.