Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Silně opilá řidička nezvládla couvání, přejela obrubník a narazila do stromu

To, že alkohol za volant nepatří, si zřejmě neuvědomila osmapadesátiletá žena z Havlíčkova Brodu. Ta s téměř třemi promile nastoupila do vozu a účinky opilosti se začaly okamžitě projevovat. Při couvání po parkovišti totiž přejela obrubník a narazila do stromu.

Incident se stal v sobotu 24. srpna kolem půl páté odpoledne v Havlíčkově Brodě na parkovišti u zimního stadionu. Řidička vozidla Hyundai couvala z parkovacího stání a přejela celé parkoviště, kdy následně vyjela na vyvýšený obrubník a zadní částí svého vozidla narazila do stromu.

U osmapadesátilé řidičky policisté provedli dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu s pozitivním výsledkem - 2,65 promile alkoholu v dechu, druhá dopadla ještě hůř - 2,80 promile.

Při dopravní nehodě vznikla hmotná škoda na vozidle ve výši 50 tisíc korun. Při dopravní nehodě nebyl nikdo zraněn.

Řidičce byl na místě zadržen řidičský průkaz a policisté jí zakázali další jízdu. Vzhledem k tomu, že by žena mohla chtít znovu usednout za volant, na vozidlo byl namontován technický prostředek k zabránění odjezdu. Žena je podezřelá ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Foto Drbna

Štítky Havlíčkův Brod, opilost, nehoda, obrubník, strom, alkohol, Hyundai

Silně opilá řidička nezvládla couvání, přejela obrubník a narazila do stromu | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.