Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Řidič BMW jel na D1 příliš rychle, dostal smyk a narazil do náklaďáku. Zraněním na místě podlehl

Na dálnici D1 vyhasl v pondělí 12. srpna před půlnocí další život. Dopravní nehoda, ke které došlo na 83. kilometru ve směru na Brno, se stala osudnou pro dvaačtyřicetiletého řidiče.

Podle prvotních informací projížděl po dálnici ve směru jízdy na Brno řidič s osobním vozidlem BMW 540. „Řidič nepřizpůsobil rychlost jízdy, kdy s vozidlem vlivem vysoké rychlosti dostal na mokré vozovce smyk, přejel přes středový travnatý pás, kde narazil do středových ocelových svodidel, od kterých se vozidlo dále odrazilo zpět na těleso dálnice a přejelo přes levý, pravý a přídavný jízdní pruh a vyjelo na dálniční odpočívku, kde narazilo do zadní části odstavené nákladní soupravy složené z tahače a návěsu,“ popsala osudný okamžik Dana Čírtková, mluvčí policistů.

Zranění neslučitelná se životem 

Při nárazu utrpěl dvaačtyřicetiletý řidič osobního vozidla zranění neslučitelná se životem. Podle informací od policie v době nehody cestoval ve vozidle sám.

„Místo zůstalo po nehodě s opatrností průjezdné, omezení provozu se dotklo v době vyšetřování okolností nehody pouze provozu v odbočovacím pruhu,“ dodala mluvčí policistů.

Foto Drbna

Štítky nehoda, dálnice, D1, úmrtí, rychlost, smyk, Dálnice D1, BMW, úraz, Brno, havárie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič BMW jel na D1 příliš rychle, dostal smyk a narazil do náklaďáku. Zraněním na místě podlehl | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.