Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Policisté vyšetřují tragickou nehodu na přivaděči. Hledají svědky i záznamy z kamer

Jak již od nás víte, v sobotu 10. srpna se na silnici I/38 na dálničním přivaděči krátce po půlnoci stala tragická dopravní nehoda. Došlo k ní v blízkosti přemostění u Vodního ráje. O život tam přišel třiašedesátiletý chodec. Policisté nyní hledají důležité svědky.

V uvedeném místě se střetlo osobní vozidlo s chodcem. „Řidič s osobním vozidlem Škoda Octavia projížděl po silnici ve směru od Havlíčkova Brodu na Jihlavu. V místě přemostění zřejmě přehlédl muže, který ležel na komunikaci v jízdním pruhu a došlo ke střetu. Třiašedesátiletý chodec utrpěl velmi vážná zranění, kterým na místě podlehl,“ popsala Dana Čírtková, mluvčí policistů.

U třiadvacetiletého řidiče osobního vozidla policisté provedli dechovou zkoušku, která měla negativní výsledek. Další okolností dopravní nehody jsou předmětem prověřování. Případ si na místě převzali kriminalisté z Oddělení obecné kriminality služby kriminální policie a vyšetřování Územního odboru Jihlava.

PSALI JSME: Noční tragédie na přivaděči. Chodec nepřežil střet s osobním autem

„V souvislosti s prověřováním okolností tragické dopravní nehody se obracíme na případné svědky, kteří si všimli v danou dobu, tedy v sobotu kolem půlnoci, pohybu chodce po dálničním přivaděči, aby kontaktovali linku 158,“ vyzývá mluvčí Čírtková.

Policisté uvítají i svědectví, případně záběry z palubních kamer vozidel, která v tu dobu projížděla po dálničním přivaděči, a to v obou směrech, nebo na dálniční přivaděč ve směru od Jihlavy najížděla.

„I tato případná svědectví lze sdělit na lince158,“ doplnila na závěr Dana Čírtková.

 

Foto Drbna

Štítky nehoda, úmrtí, srážka, chodec, přivaděč, svědectví, policie, osobní vůz, Jihlava, Havlíčkův Brod, Škoda Octavia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté vyšetřují tragickou nehodu na přivaděči. Hledají svědky i záznamy z kamer | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.