Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Opilý řidič čtyřkolky boural. Nezvládl řízení a přetočil se přes řídítka

Třiačtyřicetiletý muž v neděli 4. srpna kolem čtvrté hodiny ráno boural na své čtyřkolce. Za její řídítka totiž usedl pod vlivem alkoholu. Kvůli zranění byl převezen do nemocnice.

Muž na čtyřkolce značky Polaris projížděl po silnici II/360 ze směru od obce Radešínská Svratka směrem k Novému Městu na Moravě.

„Při jízdě přímým úsekem komunikace po projetí pravotočivou zatáčkou ve stoupání u obce Nová Ves u Nového Města na Moravě začal se čtyřkolkou odbočovat vpravo k zemědělskému družstvu. Nezvládl řízení vozidla a se čtyřkolkou se přetočil přes řídítka. Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění řidiče, který byl z místa dopravní nehody převezen vozidlem zdravotnické záchranné služby k ošetření do Nemocnice v Novém Městě na Moravě. Ke zranění jiných osob nedošlo,“ popsala Dana Čírtková, mluvčí policistů.

U řidiče provedli policisté dechovou zkoušku, jejíž výsledkem byl pozitivní a naměřená hodnota činila 2,0 promile alkoholu. Následně bylo u řidiče v nemocnici provedeno lékařské vyšetření spojené s odběrem krve.

Při dopravní nehodě došlo ke hmotné škodě na čtyřkolce ve výši asi tři tisíce korun. Provedeným šetřením bylo zjištěno, že řidič v době nehody neměl na hlavě ochrannou přilbu.

„Dále policisté ohledáním zjistili, že na čtyřkolce byla umístěná nečitelná a zakrytá registrační značka. Ve věci policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky,“ dodala ještě závěrem policejní mluvčí.

Foto Drbna

Štítky čtyřkolka, nehoda, alkohol, zranění, nemocnice, úraz, Nové Město na Moravě, Polaris Industries, Radešínská Svratka, Nová Ves u Nového Města na Moravě

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý řidič čtyřkolky boural. Nezvládl řízení a přetočil se přes řídítka | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.