Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

PÁTRÁNÍ: Žena z Havlíčkova Brodu se stále pohřešuje, mohla se stát obětí trestného činu

Pátrání po Jitce Zachariášové, probíhající od neděle, je stále neúspěšné. Osmačtyřicetiletá žena odešla ze svého bydliště v Havlíčkově Brodě na procházku se psem, avšak od nedělní deváté hodiny ranní o sobě nedala vědět. Kriminalisté nevylučují, že se mohla stát obětí trestného činu, proto se opakovaně obracejí na veřejnost s prosbou o spolupráci.

Do pátrání se dosud zapojily desítky policistů, hasičů a nasazen byl také vrtulník letecké služby Policie ČR. Není vyloučeno, že se žena mohla stát obětí násilného trestného činu, proto se opakovaně obracíme na sdělovací prostředky se žádostí o zveřejnění výzvy případným svědkům, kteří ženu mohli vidět. Jedná se nám zejména o neděli 28. července v době od 13:15 do 14:00 hodin, kdy se pohřešovaná žena měla údajně pohybovat v lokalitě U Rybníčku v Havlíčkově Brodě.

Osmačtyřicetiletá žena odešla v neděli 28. července krátce po deváté hodině dopoledne z místa svého bydliště na ulici Zahradnického v Havlíčkově Brodě na procházku se psem. Do současné doby se žena do místa bydliště nevrátila a nepodala o sobě žádnou zprávu.

PSALI JSME: PÁTRÁNÍ: Vyšla si na procházku se psem, od nedělního rána však o sobě nedala vědět

Žena je vysoká přibližně 165 centimetrů, má střední postavu, vlnité černé vlasy a hnědé oči. Při odchodu na sobě měla šaty fialovo černo bílé barvy v délce ke kolenům, džínovou bundu a botasky. Pes, se kterým odešla žena z domu je bílé barvy, rasy bišonek, slyšící na jméno Justýna.

Policisté po ženě vyhlásili celostátní pátrání. Veškeré dostupné informace i s jejím popisem byly předány policejním hlídkám, které prověřily místa, kde by se žena mohla pohybovat. Do současné doby se však pohřešovanou ženu vypátrat nepodařilo.

Policie žádá občany, kteří mají informace o tom, kde by se žena v současné době mohla nacházet nebo pohybovat, aby se přihlásili na lince tísňového volání 158.

Foto Drbna | Zdroj Policie ČR

Štítky pátrání, Havlíčkobrodsko, Havlíčkův Brod, pes, Policie České republiky, trestný čin

PÁTRÁNÍ: Žena z Havlíčkova Brodu se stále pohřešuje, mohla se stát obětí trestného činu | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.