Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

PÁTRÁNÍ: Vyšla si na procházku se psem, od nedělního rána však o sobě nedala vědět

Osmačtyřicetiletá Jitka Zachariášová vyšla v neděli ráno ze svého havlíčkobrodského bydliště na procházku se svým psem, domů se však už nevrátila. Z toho důvodu se havlíčkobrodští policisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při pátrání.

Osmačtyřicetiletá JItka zachariášová odešla v neděli 28. července krátce po deváté hodině dopoledne z místa svého bydliště na ulici Zahradnického v Havlíčkově Brodě na procházku se psem. Do současné doby se do místa bydliště nevrátila a nepodala o sobě žádnou zprávu.

Žena je vysoká přibližně 165 centimetrů, má střední postavu, vlnité černé vlasy a hnědé oči. Při odchodu na sobě měla šaty fialovo černo bílé barvy v délce ke kolenům, džínovou bundu a botasky. Pes, se kterým odešla žena z domu je bílé barvy, rasy bišonek, slyšící na jméno Justýna.

Policisté po ženě vyhlásili celostátní pátrání. Veškeré dostupné informace i s jejím popisem byly předány policejním hlídkám, které prověřily místa, kde by se žena mohla pohybovat. Do současné doby se však pohřešovanou ženu vypátrat nepodařilo. Policisté po ní i nadále pátrají.

Kriminalisté tak žádají občany, kteří mají informace o tom, kde by se žena v současné době mohla nacházet nebo pohybovat, aby se přihlásili na lince tísňového volání 158.

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky pátrání, Havlíčkobrodsko, pes, Havlíčkův Brod

PÁTRÁNÍ: Vyšla si na procházku se psem, od nedělního rána však o sobě nedala vědět | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.