Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Incident na koncertě v Jihlavě: Opilý muž dal pěstí jednomu z návštěvníků

Ze dvou trestných činů je podezřelý sedmatřicetiletý muž, který v Jihlavě napadl a zranil návštěvníka hudební akce. Později se ukázalo, že byl pod vlivem alkoholu.

Oznámení o fyzickém napadení přijali policisté v sobotu 22. června před devátou hodinou večer. „Ve Smetanových sadech, kde v tu dobu probíhal koncert, udeřil útočník poškozeného muže pěstí. Zranění napadeného muže si vyžádalo lékařské ošetření v nemocnici. Na místo ihned po přijetí oznámení vyjeli policisté a zjistili totožnost útočníka, který byl pod vlivem alkoholu. Při dechové zkoušce mu policisté naměřili přes dvě promile alkoholu. Případ dále prověřovali, prováděli výslechy osob a vyžádali si také lékařské zprávy,“ popsala incident Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Na základě shromážděných důkazů poté sedmatřicetiletému muži policisté sdělili podezření ze spáchání pokusu přečinu ublížení na zdraví a přečinu výtržnictví. Případ policisté řeší ve zkráceném přípravném řízení.

Foto pixabay.com

Štítky napadení, koncert, pěst, zranění, Jihlava, alkohol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Incident na koncertě v Jihlavě: Opilý muž dal pěstí jednomu z návštěvníků | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.