Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

V Třebíči neznámá řidička mimo přechod lehce zranila chodkyni, policie hledá svědky události

Policie se obrací na veřejnost se zdvořilou žádostí o poskytnutí svědectví souvisejícím s úterní dopravní nehodou v Třebíči. Ve Zdislavině ulici se zde mimo přechod střetlo vozidlo s chodkyní, která utrpěla lehká zranění.

K nehodě došlo v úterý 23. července v 17:30 hodin v Třebíči na ulici Zdislavina. Doposud neznámá řidička projížděla po ulici Zdislavina směrem k ulici Cyrilometodějská a ohrozila chodkyni, která přecházela vozovku mimo vyznačený přechod pro chodce ve směru chůze od ulice Cyrilometodějská směrem k ulici Tkalcovská.

„Došlo ke střetu a k lehkému zranění chodkyně, která na místě po domluvě s řidičkou ošetření odmítla,“ popsala Dana Čírtková, policejní mluvčí. Poraněná žena ale vyhledala ošetření později v třebíčské nemocnici a dodatečně tuto dopravní nehodu nahlásila.

Policisté se v rámci prověřování okolností dopravní nehody obracejí touto cestou na případné svědky, kteří viděli její průběh a mohli by poskytnout svědectví, případně na samotnou řidičku, která měla účast na dopravní nehodě, aby se obrátili s informacemi na linku tísňového volání 158, případě přímo na Dopravní inspektorát Třebíč, tel. 974 277 251, případně na e-mail: vladimir.ruzicka@pcr.cz

Foto Drbna | Zdroj Policie ČR

Štítky nehoda, Třebíč, svědectví, dopravní nehoda, policie

V Třebíči neznámá řidička mimo přechod lehce zranila chodkyni, policie hledá svědky události | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.