Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Hasiči zachránili dvě ženy. Jednu z jezu, a pak výsadkářku ze stromu v Henčově

Hned dvě úspěšné záchrany osob si v pondělí 15. července připsali na své konto vysočinští profesionální hasiči. Během stejného dne pomohli zraněné ženě v jezu ,a pak také sundavali výsadkářku ze stromu na letišti v Henčově.

„Informaci o ženě, které se zranila během splutí řeky Sázavy přímo v Ledči nad Sázavou, přijala operátorka tísňové linky 112 Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina krátce před půl jednou odpoledne. Na pomoc ženě vyjela místní jednotka profesionálních hasičů. Zraněnou ženu hasiči z jezu transportovali na nosítkách do sanitního vozu,“ uvedla k záchranné akci na Havlíčkobrodsku Petra Musilová, mluvčí hasičů.

O dvě hodiny později vyjížděli jihlavští hasiči k výsadkářce, která při seskoku uvízla v koruně stromu ve výšce 25 metrů na letišti v Henčově. K její záchraně hasiči použili lezecké vybavení a nezraněnou ženu bezpečně transportovali na zem.

 

Foto Drbna

Štítky hasiči, záchrana, jez, výsadkářka, strom, pomoc, Henčov, Hasičský záchranný sbor, Kraj Vysočina, Ledeč nad Sázavou, Sázava, okres Havlíčkův Brod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hasiči zachránili dvě ženy. Jednu z jezu, a pak výsadkářku ze stromu v Henčově | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.